top of page

Vakans Gynekolog

Femcare söker drivna gynekologer till vår digitala tjänst

Femcare söker engagerade och drivna gynekologer till vår digitala tjänst med fokus på gynekologiska besvär.

Femcare är ett bolag grundat i ett starkt engagemang för en bättre kvinnohälsa. Vi drivs av våra ledord: respekt, erkännande, ansvar, forskning och revolution, och vår vision är att ge alla kvinnor tillgång till den sjukvård de behöver genom hela livet.

Vi tror att digitalisering är en av de många viktiga komponenter som krävs för att uppnå våra mål. En digital miljö för kommunikation, vårdmöten och uppföljning är därmed en central del av vår verksamhet.

Vi vill erbjuda tillgänglig gynekologisk öppenvårdsverksamhet som har tid för patienter, bemöter dem med respekt, ser och erkänner deras behov, tar ansvar för deras vård genom alla faser de genomgår, bedriver forskning inom kvinnohälsa och på så vis revolutionerar den historiska och pågående negligeringen av kvinnors hälsa. 

Aktuell tjänst är knuten till vår digitala tjänst där både video och chat används vid interaktion med våra patienter. Vi är flexibla vad gäller vår personals arbets- och livssituation, varför digitala vårdmöten passar många kliniker väldigt bra som komplement till sitt huvudsakliga arbete. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Att du delar våra värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart! Om du har erfarenhet från digitala vårdmöten är det ett plus, men inget krav då vi enkelt och tillsammans får dig bekväm och säker i en digital vårdmiljö.

Femcare är en liten aktör med en platt struktur, där alla medarbetares insatser och åsikter värdesätts, och med goda möjligheter att påverka både den egna arbetsmiljön och den kliniska verksamheten. Hög kvalitet och god patientsäkerhet är otroligt centralt i vårt arbete, och grunden i all vår verksamhet, fysisk som digital.

Sedan mars 2023 äger och driver vi den välrenommerade Oxbackskliniken i Södertälje, där vi bedriver både gynekologisk öppenmottagning och mödravård i enlighet med Region Stockholms avtal. Vår digitala klinik är givetvis verksam inom den regionalt finansierade vården, med gällande patientavgifter och högkostnadsskydd.

 

Information om anställningen

  • Heltid eller deltid

  • Tillsvidare

  • Lön och upplägg enligt överenskommelse

  • Tillträde hösten 2023

  • Finns möjlighet till att arbeta på Oxbackskliniken i Södertälje digifysiskt redan nu!


Välkommen med din ansökan till work@femcare.com

Kontakta gärna vår verksamhetschef Karl-Johan Sturesson vid ytterligare frågor eller funderingar eller vår medicinskt ansvarige läkare Kerstin Wolff.

Kontakt:
karl-johan@femcare.com  ‭+46 70-290 54 84‬
kerstin@femcare.com

 

Ansökningar gås igenom löpande.

DTS_Parenthood_Daniel_Farò_6901_compressed.jpg

Rättvis vård för varje kvinna.

bottom of page